1Direction

- er et mindre konsulentfirma, der har en stærk passion for at skabe resultater sammen med vores kunder.

Konsulenter, der gør en forskel!

Vores konsulenters baggrund er min. 10 år som eksterne konsulenter og min. 10 år som ledere på højt niveau. Netop dén kombination gør os til anderledes konsulenter - og sikrer erfaring, tyngde og resultater.

Vi ved at enhver virksomhed er unik og skal behandles sådan. Såvel ejere, kunder, produkter/ydelser og medarbejdere varierer rigtig meget - også indenfor samme branche. Forretningsstrategien og virksomhedskulturen er forskellige og medvirker til at gøre virksomheder forskellige.

Vi skræddersyr derfor altid - i tæt samspil med kunden - vores løsninger til den enkelte virksomhed, og sikrer derigennem at virksomheden optimerer sine resultater.

Derudover samarbejder vi med en række forskellige konsulenter og organisationer, som er fantastisk dygtige indenfor deres specialistfelt. Det betyder at vi sætter det bedste hold - hver gang!

Vi er stolte af de resultater vi opnår sammen med vores kunder - se mere her

Stifteren 

Kirsten Thorbjørn har en solid baggrund med ledende stillinger indenfor såvel erhvervslivet som konsulentbranchen.

 

Hendes baggrund er bl.a.:

  • Adm.Direktør i Egmontselskab
  • HR-direktør i IKEA
  • Salgschef TV3
  • Seniorkonsulent ProMentor Management og Right Management
  • Aktionær, Partner og Forretningsområdechef, Stig Jørgensen og Partners A/S

Navnet 1Direction...

er valgt, fordi det signalerer at vi arbejder med organisationer der arbejder i én og samme retning. Alle i en organisation skal have samme forretningsmæssige vision og mål - og arbejde hen imod dem, omend fra hver deres unikke udgangspunkt og individuelle kompetencer.

1Direction har eksisteret siden 2009.