Everything DiSC® er fællesbetegnelsen for de nyeste versioner af DiSC-profiler. Wiley & Sons udvikler løbende profilerne – både sprogligt og pædagogisk, og det medvirker til at Everything DiSC i dag er meget efterspurgt i hele verden. Se også eksempler på profil-rapporter – her

Der findes 5 forskellige disc-profiler, afhængig af hvad behovet er:

 

WORKPLACE - et unikt værktøj til at forstå egen og andres adfærd, øge bevidstheden om forskelle og ligheder og derigennem skabe fundamentet for de bedste relationer.


MANAGEMENT – fokuserer på ledelsesstil, og hvordan lederen kan tilpasse sin ledelsesadfærd i forhold til specifikke situationer og forskellige medarbejders behov.


363 FOR LEADERS – et meget effektfuldt værktøj der præcist evaluerer en leder, og giver en enestående mulighed for at lederen kan vurdere sit behov for at forbedre og udvikle sig i forhold til sine forskellige interessenter.


WORK OF LEADERS – giver en dybere forståelse for egen og lederteamets adfærd, specielt når det gælder opnåelse af følgeskab, gennemslagskraft og succes i relationerne.


SALES – Belyser salgsstil kombineret med forståelse for kunders behov og købsmotiver. Viser styrker og udviklingsområder som sælger, og hvordan der bedst opnås et match med forskellige kundetyper.


Med alle profilrapporter følger der også en facilitatorrapport, som er facilitatorens støtteværktøj og medvirker til at opnå en konstruktiv proces.